Cégismertető

Bízza ránk a biztonságát!

Az OS Security Kft. profiltiszta, kizárólag biztonsági tevékenységgel foglalkozó, folyamatosan fejlődő magyar kisvállalkozás, mely 1996-ban kezdte meg működését, vagyis több mint tizennyolc éve tevékenykedik a vagyonvédelem területén. A törvény előírásait szigorúan betartva felügyelünk közösségi és magántulajdonban lévő ingatlanokat,  vagyontárgyakat, biztosítjuk objektumok, rendezvények, járművek és szállítmányok védelmét, vállaljuk beléptető-, munkaidő nyilvántartó- és videó megfigyelő rendszerek tervezését és telepítését, valamint közintézmények, telephelyek, gyártóüzemek biztonsági átvilágítását.

A fenti tevékenységeket testre szabott, minőségi szolgáltatás keretében végezzük. Munkánkat Ügyfeleink nyugodt pihenése, biztonságos munkavégzése, elismerő véleménye fémjelzi, referenciáink magukért beszélnek. Ennek alapfeltétele, hogy független szakmai javaslatokkal költségorientált, optimalizált biztonsági struktúrát alakítsunk ki megrendelőink számára.

Célunk, hogy a Megbízó igényeit és lehetőségeit ötvözve saját szakmai tudásunkkal, tapasztalatainkkal, olyan minőségi szolgáltatást nyújtsunk, amely a napi munkavégzés során szemmel látható, pozitív eredményeket produkál.

Győződjön meg Ön is szolgáltatásaink előnyeiről, válassza ki az Önnek leginkább megfelelő védelmi rendszert, és keresse fel cégünket, hogy munkatársaink személyes konzultáció keretében adhassanak részletes tájékoztatást.

Reméljük, hogy a jövőben Önt is ügyfeleink között üdvözölhetjük.